PEMBUKAAN JENGGO KLIAS 2013

Tirai Sg Klias dibuka untuk sesi 2013 dengan jayanya pada 6 Januari 2013. Seperti biasa, acara loading barang menjadi agenda pertama untuk sesi pemanasan badan. Hujan yang berpanjangan beberapa hari memungkinkan air tidak stedi untuk mengail jenggo, tetapi keadaan sebaliknya apabila kondusi suhu air sangat canteeeek dan rasa suam-suam. Lubuk-lubuk yang biasa kami lawat tidak mengecewakan sepanjang hari kami mengail. Manakala lubuk yang lama ditinggalkan dan dilawat semula memberikan hasil yang luar jangkaan. Jenggonya bersaiz kings. Di sini ada sedikit tatapan untuk pelawat GILAKAIL dan peminat Jenggo. 

Port lama iaitu Lubuk 23 inci yang ditinggalkan memberikan jenggo bersaiz kings. Kikir biru muncul setelah beberapa jam menyepi.
 
 Saiz idaman peminat Jenggo.  Rod tetap menyelam dibuatnya.

Tidak cukup tangan...5 rod dirembat sekali turun....puas hati tuan...
ini di lubuk Lebuh Raya Timur-Selatan.

 Lubuk 23 Inci tidak mengecewakan untuk lawatan kali ini..saiz kasar tetap pujaan.

 Tetap ada jenggo untuk dibawa balik...lagi Lubuk 23 Inci tidak mengecewakan.

Syukur. Hasil yang dibawa balik pada jam 6.00 pm. Lepas juga lauk malam.

1 comment:

  1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

    ReplyDelete